Sortida a Mas Banyeres



Els alumnes de 5è i 6è de la nostra escola van tenir l’oportunitat de gaudir d’una emocionant sortida a Mas Banyeres. Aquesta experiència no només va ser una oportunitat per sortir de les aules, sinó també per treballar en equip i fomentar valors com la cooperació, la comunicació i el respecte entre els companys.

A Mas Banyeres, els alumnes van participar en una sèrie de jocs cooperatius dissenyats per estimular la col·laboració i la cohesió del grup. Des de proves d’orientació fins a jocs de relleu, cada activitat va requerir que els alumnes es comuniquessin i treballessin junts per aconseguir un objectiu comú. 

A més de les rialles i l’emoció, aquesta sortida va servir per treballar valors essencials. Els alumnes van aprendre que, treballant en equip, poden superar qualsevol repte. La solidaritat i el suport mutu van ser claus per aconseguir els objectius de cada activitat.

La sortida a Mas Banyeres va ser, sens dubte, una experiència que quedarà gravada en la memòria dels alumnes. La natura i l’ambient distès van contribuir a crear un espai on tots van poder expressar-se lliurement i gaudir del temps compartit.

Els mestres i monitors van estar molt contents de veure la implicació de tots els alumnes, que van demostrar que, a més de divertir-se, també poden aprendre molt fora de les aules.

Aquesta activitat no només va ser una jornada de diversió, sinó que va ser una oportunitat per reforçar el sentiment de comunitat dins de l’escola.

Gràcies a tots els que van fer possible aquesta sortida i, sobretot, a tots els alumnes per la seva energia i entusiasme! Esperem amb il·lusió les properes aventures que ens esperen!









Comentaris