Sortida al canal Olímpic de Castelldefels

Quina experiència emocionant han viscut els infants de 5è al Canal Olímpic de Castelldefels! La seva última sortida escolar ha estat plena d'aventures i diversió, ja que han tingut l'oportunitat de practicar paddle surf i pujar als inflables del canal.

Imaginem la seva emoció i nervis a l'arribar al Canal Olímpic, un lloc ple de història i activitat esportiva. Després de rebre les instruccions pertinents, els nens i nenes han agafat les seves taules de paddle surf i s'han llançat a l'aigua. Ha sigut meravellós veure com es divertien remant i intentant mantenir l'equilibri sobre les taules.

Però aquí no ha acabat la diversió! Després d'una estona practicant paddle surf, han pogut pujar als inflables i deixar-se portar per les ones. Els crits i rialles s'han escoltat per tot el canal mentre els infants saltaven, es lliscaven i es tiraven a l'aigua una vegada i una altra.

Sense cap mena de dubte, aquesta sortida escolar ha sigut una experiència inoblidable per als infants de 5è. Han pogut gaudir de l'esport, la natura i la companyia dels seus amics en un entorn únic i especial com és el Canal Olímpic de Castelldefels. Esperem que aquesta aventura els hagi inspirat a seguir descobrint noves activitats i a gaudir al màxim de la seva infantesa. Qui sap què més poden arribar a fer en futures sortides escolars? Segur que sempre recordaran aquest dia amb una gran somriure als llavis i el cor ple de felicitat.


Cliqueu a la imatge per veure les fotografies d'aquest dia tan divertit



Comentaris