Museu de les matemàtiques

Els infants de 6è han viscut una experiència increïble al visitar el museu de les matemàtiques! Des del moment en què van arribar, la emoció es respirava a l'ambient i tots estaven impacients per descobrir les meravelles que els esperaven.

El museu els va sorprendre des del principi amb les seves exposicions interactives i divertides. Van poder experimentar de primera mà com les matemàtiques no només són útils, sinó també fascinants i entretingudes. Van poder veure com les formes geomètriques es combinen en patrons sorprenents, com els nombres es relacionen entre ells de maneres inesperades i com les equacions resolen problemes aparentment impossibles.

Tot i que alguns podrien pensar que les matemàtiques són avorrides, els infants de 6è van descobrir que res està més lluny de la realitat! Van riure, van jugar i van aprendre de la manera més divertida possible. De fet, molts han expressat el seu desig de tornar al museu per seguir explorant i aprenent més sobre aquest meravellós món de nombres i figures.

L'excursió al museu de les matemàtiques ha despertat la seva curiositat i estimulat el seu interès per aquesta disciplina tan important. Ha estat una experiència enriquidora que, sens dubte, recordaran per sempre. No hi ha dubte que aquestes experiències educatives enriquiren les seves vides i els ajuden a comprendre millor el món que els envolta.

Per tant, celebrem aquesta sortida al museu de les matemàtiques com una oportunitat única per inspirar i motivar als nostres petits estudiants a explorar i estimar les matemàtiques com mai abans. Estem tots emocionats per veure com aquesta experiència els ha marcat positivament i els ha donat una nova perspectiva sobre el poder i la diversió de les matemàtiques. Segurament, el futur està en bones mans amb aquests joves entusiastes del saber!

Cliqueu a la imatge per veure més fotografies.




Comentaris