Colònies 6è

Els infants de 6è s'han anat de colònies al Jou Nature i han viscut una experiència inoblidable! Ha estat una aventura emocionant i plena d'aprenentatges per a tots els participants.

Desde l'inici, la il·lusió i l'alegria eren palpables en l'ambient. Els nens i nenes estaven excitats per passar uns dies a la natura i poder gaudir de noves experiències amb els seus amics i companyes de classe. La sortida va ser carregada de gran expectativa i energia positiva, i des del primer moment es van deixar portar per l'entusiasme de viure una nova aventura.

Un cop arribats al Jou Nature, els infants van quedar impressionats per la bellesa del paisatge i la tranquil·litat que es respirava a l'entorn. Van poder gaudir de la natura en tota la seva grandesa, fent excursions pel bosc, descobrint els secrets de la fauna i la flora locals i, fins i tot, realitzant jocs i activitats a l'aire lliure.

Però el més important d'aquesta experiència va ser la convivència entre els companys de classe. Els infants van crear vincles més forts i es van convertir en un veritable equip, ajudant-se i suportant-se en tot moment. Van viure moments d'emoció i diversió, compartint rialles, confidències i aventures que recordaran per sempre.

Al tornar a casa, els infants de 6è portaven un gran somriure als llavis i el cor ple de records inoblidables. Les colònies al Jou Nature han estat una experiència enriquidora i estimulant que els ha ajudat a créixer i a valorar la natura i la importància de la convivència en comunitat.

Sense cap dubte, aquesta ha estat una experiència que marcarà les seves vides i els deixarà una empremta imborrable en el seu cor. Les colònies al Jou Nature han estat una experiència única i inoblidable que ha enfortit els llaços d'amistat i ha despertat la seva curiositat per descobrir el meravellós món que ens envolta.

Cliqueu a la imatge per veure les fotografies

 

Comentaris