Cantània 5è


El passat dimarts 7 de maig, els infants de cinquè de l'escola han tingut l'oportunitat de participar en una experiència única i enriquidora. Acompanyats dels seus professors i altres escoles, van interpretar la cantània "El naufragi" a l'Auditori de Barcelona.

Aquesta activitat, que va ser organitzada com a part del programa cultural de l'escola, va representar una ocasió excepcional per als infants de mostrar les seves habilitats artístiques i treball en equip. La cantània, que va ser preparada durant mesos amb dedicació i entusiasme, va ser un èxit rotund gràcies a l'esforç i la col·laboració de tots els participants.

L'Auditori de Barcelona, un dels espais més emblemàtics de la ciutat, va ser l'escenari perfecte per a aquesta representació. Els alumnes van poder gaudir de la seva experiència en un entorn professional i van viure la emoció de compartir la seva música amb un públic més ampli.

Aquesta experiència no només va ser una oportunitat per als alumnes de mostrar el seu talent, sinó també una ocasió per a créixer com a persones. La preparació de la cantània va requerir disciplina, treball en equip i perseverança, valors que segurament els acompanyaran en el seu futur.

La participació dels infants de cinquè en la cantània "El naufragi" a l'Auditori de Barcelona ha estat una experiència inoblidable i enriquidora. Aquesta activitat no només ha permès als alumnes de demostrar les seves habilitats artístiques, sinó també de créixer com a persones i de crear records que els acompanyaran tota la vida.

Cliqueu a la imatge per veure les fotografies

 

Comentaris