Últim dia del segon trimestre

 Avui ha estat un dia de molta emoció per als nens i nenes del cicle superior, ja que hem anat de sortida a Can Riera per fer una gimcana plena de proves divertides i emocionants. L'objectiu era aconseguir ous de Pasqua, però la veritat és que la nostra veritable motivació era passar-ho bé i riure una estona.

La gimcana ha estat tot un repte, amb proves de tot tipus que ens han posat a prova les habilitats físiques, mentals i fins i tot emocionals. Hem hagut de córrer, saltar, resoldre enigmes i superar obstacles, tot per aconseguir els desitjats ous de Pasqua. I ha valgut la pena, perquè la sensació de victòria en trobar-los ha estat impagable.

Després de la intensitat de la gimcana, hem tingut una estona per relaxar-nos i gaudir d'una bona estona de jocs i diversió a Can Riera. I com a colofó perfecte, a la tarda hem fet la mona, un moment de pura felicitat on hem pogut gaudir dels dolços tradicionals de Pasqua i compartir-los amb els nostres amics i amigues.

Ha estat un dia inoblidable, ple de rialles, aventures i bons moments que segur recordarem durant molt de temps. I tot gràcies a la nostra sortida a Can Riera i la divertida gimcana que hem viscut avui. Qui sap què ens espera la propera vegada, però una cosa és segura: estarem més que preparats per afrontar-ho amb tot l'entusiasme del món.

Cliqueu a la imatge per veure les fotografies.



 

Comentaris