Els reporters del patrimoni de Palau-solità i Plegamans

Els nens i nenes de cinquè de primària de Palau-solità i Plegamans som uns autèntics experts en el patrimoni del nostre poble. I per demostrar-ho, hem decidit fer un vídeo parlant de tots els llocs emblemàtics que podem trobar a la nostra localitat, amb l'ajuda de Teranyina Cultural amb l'Ariadna, la Tamara i l'Albert.

Hem parlat de l'església romànica de Santa Maria, que és com el nostre punt de referència a Palau-solità i Plegamans. És un edifici preciós i ple d'història que ens encanta visitar i aprendre'n més sobre la seva construcció i els seus secrets.

Hem fet una parada al castell, un altre dels llocs més emblemàtics del nostre poble. Ens encanta imaginar com devia ser la vida al castell fa segles i com els seus habitants vivien i es divertien.

La plaça de l'Estruch també ha tingut el seu moment d'estrelles al nostre vídeo. És un lloc perfecte per jugar amb els amics i passar una bona estona fent activitats a l'aire lliure. A més té molta història perquè allà estava la fàbrica tèxtil on van treballar moltes dones del poble.

I com a no podia ser d'una altra manera, la torre Folch, les cases noves i el calderí també han tingut el seu moment de glòria al nostre vídeo. Cada racó de Palau-solità i Plegamans té la seva pròpia història i els seus propis encants, i nosaltres estem encantats de poder descobrir-los i compartir-los amb tothom.

Així que ja ho sabeu, si voleu conèixer tot el patrimoni de Palau-solità i Plegamans, només cal que veieu el nostre vídeo. Estem segurs que us divertireu tant com nosaltres fent-lo!


Comentaris