Cosmocaixa

 Quina experiència increïble han tingut els nostres infants de 5è al museu de Cosmocaixa de Barcelona! Han passat un dia ple de descobriments, diversió i aprenentatge. El museu els ha transportat a un món fascinant ple de ciència i tecnologia, on han pogut experimentar i interactuar amb les exposicions de forma lúdica i educativa.

Els i les nostres alumnes han pogut aprendre sobre el funcionament de l'univers, els planetes, les estrelles i molts altres aspectes de l'espai. Han pogut viatjar a través del temps i l'evolució de la vida a la Terra, descobrint fòssils i restes d'animals prehistòrics. També han pogut experimentar amb la física i la química a través de jocs i activitats pràctiques que els han permès entendre millor els fenòmens naturals que ens envolten.

A més, els infants han gaudit d'una jornada en un entorn estimulant i enriquidor, que ha despertat la seva curiositat i creativitat. Han pogut compartir aquesta experiència amb els seus companys i professors, creant vincles i records que els acompanyaran per sempre.

Sense cap dubte, la visita al museu de Cosmocaixa ha estat una experiència inoblidable per als nostres infants de 5è. Estem segurs que aquesta experiència els ha inspirat i motivat a seguir aprenent i descobrint el meravellós món de la ciència. 



Comentaris