Carnestoltes

 La Setmana de Carnestoltes és una de les festes més esperades de l'any a l'escola. Durant la setmana hem anat portant les penyores que els infants de sisè ens havien dit: venir en pijama, vestir esportius, portar unes sabates diferents i portar la roba dels pares. També vam fer unes corones carnavalesques i vam rebre al Rei Carnestoltes.

El Dia de Carnestoltes va ser una jornada plena de diversió i alegria, on tots vam poder deixar anar la nostra creativitat i gaudir al màxim.

A la tarda, vam tenir l'oportunitat de disfressar-nos amb els nostres millors vestits i compartir amb els nostres companys i companyes aquest moment tan especial. El pregó del rei Carnestoltes va ser l'inici d'una festa plena de música, balls i riures.

Els balls van ser l'activitat estrella de la tarda, on vam poder demostrar les nostres habilitats i passar-ho genial amb els nostres amics. Va ser una jornada inoblidable, plena de color, diversió i bon ambient.

Carnestoltes és una festa que ens recorda la importància de gaudir del moment present i deixar de banda les preocupacions. És un dia per celebrar, riure i compartir amb els altres. Ja estem desitjant que arribi l'any vinent per repetir aquesta experiència tan increïble. ¡Visca Carnestoltes!






Comentaris