Ambients

Com a línia d'escola, una tarda a la setmana es realitzen ambients a cada cicle.

Els grups de 5è i 6è es divideixen en diferents grups i roten per participar en els diversos ambients. Els ambients que es realitzen són: robòtica, jocs de taula i matemàtics, ioga, coreografies i espai creatiu. Aquesta varietat d'activitats permet als alumnes experimentar i descobrir noves habilitats i interessos.

En l'ambient de robòtica, els alumnes tenen l'oportunitat d'explorar la tecnologia i la programació a través de la construcció i programació de robots (LEGO WEDO) Aquest ambient fomenta la resolució de problemes i el pensament crític.

Els jocs de taula i matemàtics ofereixen als alumnes la possibilitat de desenvolupar habilitats matemàtiques mentre es diverteixen i treballen en equip. Aquest ambient promou la col·laboració i la resolució de problemes de manera lúdica.

El ioga és una activitat que ajuda als estudiants a connectar amb el seu cos i la seva ment, millorant la seva concentració i reduint l'estrès. A través de postures i exercicis de respiració, els alumnes aprenen a relaxar-se i a mantenir-se centrats.

Les coreografies ofereixen als alumnes la oportunitat d'expressar-se a través del moviment i la dansa. Aquest ambient fomenta la creativitat i la confiança en si mateixos, així com la coordinació i l'expressió corporal.

Finalment, l'espai creatiu permet als alumnes explorar diferents formes d'expressió artística com la pintura, l'escultura o la creació de manualitats. Aquest ambient estimula la creativitat i la imaginació dels estudiants, així com la seva capacitat per expressar les seves emocions i idees de manera visual.

Aquí teniu unes quantes fotografies.



Comentaris