Fem d'arqueòlegs al Campus Arqueològic de Palau-solità i Plegamans

La visita dels infants de 5è al Campus Arqueològic de Palau-solità i Plegamans ha estat una experiència única i enriquidora per a tots els participants. Els infants han tingut l'oportunitat de posar-se en la pell dels arqueòlegs de l'antic Egipte i explorar les tombes i els sarcòfags.

La importància de l'arqueologia com a disciplina científica no es pot subestimar. A través de l'estudi dels objectes i restes materials deixades per les civilitzacions passades, els arqueòlegs poden reconstruir i entendre millor la història i la cultura dels pobles antics. Aquesta visita ha proporcionat als infants una visió única sobre com es duu a terme aquesta tasca i com es pot aprendre sobre el passat a través de les seves restes materials.

Durant la visita, els alumnes van tenir l'oportunitat de participar en diverses activitats pràctiques que els van permetre experimentar el treball d'un arqueòleg. 

Aquesta experiència no només ha estat educativa, sinó també molt divertida i enriquidora per als infants. Han pogut posar en pràctica les seves habilitats d'observació, anàlisi i interpretació, i han après a apreciar la importància de protegir i conservar el patrimoni arqueològic per a les generacions futures.

Aquí teniu unes fotografies del dia d'ahir.



Comentaris