Visita a la depuradora

 


Els nens i nenes de 6è hem tingut l'oportunitat de visitar la depuradora de Caldes de Montbui i ha estat una experiència enriquidora i educativa. Aquesta visita ens ha permès comprendre la importància de la depuració de les aigües residuals i el seu impacte en el medi ambient.

Durant la visita, hem après que la depuradora és un lloc on s'eliminen les impureses i contaminants de les aigües residuals abans de ser retornades al medi ambient. Hem pogut veure com es realitza el procés de depuració, des de la recepció de les aigües residuals fins a la seva purificació final.

A més, hem après la importància de no contaminar les aigües i de fer un ús responsable d'aquest recurs tan valuós. Hem après que les aigües residuals poden contenir substàncies tòxiques i perjudicials per a la salut humana i per al medi ambient, i per això és important tractar-les adequadament.

La visita també ha estat una oportunitat per a nosaltres per entendre la importància de la gestió sostenible dels recursos naturals. Hem après que la depuració de les aigües residuals és una tasca crucial per a la preservació del medi ambient i per al benestar de la societat.

Cliqueu a la imatge per veure les fotografies

 



Comentaris