Últim dia del primer trimestre


Els nens i nenes de cicle superior han gaudit de l'últim dia de trimestre amb gran entusiasme i alegria. Durant aquest dia tan especial, han tingut l'oportunitat de participar en diverses activitats, entre les quals destaca l'intercanvi d'amics invisibles i un deliciós pica pica.

L'activitat de l'amic invisible ha estat una experiència emocionant per a tots els alumnes. Cada nen o nena va ser assignat a un company de classe de forma aleatòria i va tenir l'oportunitat de sorprendre'l amb un petit regal. Aquesta activitat ha fomentat la camaraderia i la generositat entre els estudiants, ja que han tingut l'oportunitat de mostrar el seu apreci i afecte cap als seus companys.

A més de l'intercanvi d'amics invisibles, els nens i nenes també han tingut l'oportunitat de gaudir d'un deliciós pica pica. Aquesta celebració ha estat l'oportunitat perfecta per a tots els estudiants de compartir moments agradables i relaxats amb els seus companys de classe. A més, el menjar del pica pica ha estat una deliciosa manera de posar punt i final a un trimestre d'esforç i dedicació.

Aquestes activitats han contribuït a crear un ambient de companyonia i alegria entre els estudiants, fomentant la convivència i el bon ambient a l'aula. A més, han permès als nens i nenes de cicle superior relaxar-se i gaudir d'un dia especial després d'un trimestre intens d'estudis i treball.

Cliqueu a les imatges per veure les fotografies








Comentaris