Parc del trànsit


Els nens i nenes de cinquè van fer l'activitat del Parc del Trànsit al pati de l'escola, una iniciativa que va tenir com a objectiu fomentar la consciència sobre la seguretat viària i les normes de circulació.

Aquesta activitat va ser organitzada per la policia local, amb l'objectiu de proporcionar als alumnes una experiència pràctica i divertida que els permetés comprendre millor les normes de circulació i les seves implicacions en la seguretat viària.

El Parc del Trànsit és una iniciativa que s'ha estès per moltes ciutats i pobles, i que consisteix en un circuit de trànsit que recrea les situacions més habituals que es poden trobar en la circulació diària. Els alumnes van poder circular amb bicicletes,  i van aprendre a reconèixer les senyals de trànsit i a respectar les normes de circulació.

A més, els alumnes van rebre una formació específica sobre la seguretat viària, que els va permetre comprendre la importància de respectar les normes de circulació i de ser responsables en la conducció de vehicles. També van aprendre a identificar els riscos que es poden presentar en la circulació i a prendre les mesures necessàries per evitar accidents.

En resum, l'activitat del Parc del Trànsit va ser una experiència enriquidora per als alumnes de cinquè, que van poder aprendre de forma pràctica i divertida sobre la seguretat viària i les normes de circulació. Aquesta iniciativa va ser una mostra de la importància que té la formació en aquest àmbit, per garantir una circulació segura i responsable en el futur.

Cliqueu a la imatge per veure les fotografies




 

Comentaris