La Granja de Santa Maria de Palautordera


Avui volem compartir amb vosaltres una experiència única i enriquidora que va tenir lloc recentment: la visita dels nens i nenes de cicle superior a la Granja de Santa Maria de Palautordera. Aquesta jornada no només va ser una oportunitat per sortir de les aules i connectar amb la natura, sinó que també es va centrar en activitats especials dissenyades per fomentar la cohesió de grup i l'autoestima entre els nostres joves aventurers.

Amb l'ajuda d'educadors especialitzats i el meravellós entorn de la granja, els nens i nenes van participar en diverses activitats que van posar a prova les seves habilitats socials i emocionals.

La granja va oferir un escenari perfecte per activitats a l'aire lliure, com jocs de confiança i rutes d'orientació, que van requerir que els nens confiessin en els seus companys i en les seves pròpies habilitats. Així, es van establir vincles més forts entre ells, ja que van superar reptes junts i van celebrar els èxits com un equip cohesionat.

Un altre aspecte fonamental de la jornada va ser l'enfocament en l'autoestima. Mitjançant dinàmiques i exercicis d'autoreflexió, els nens van ser encoratjats a reconèixer i valorar les seves pròpies habilitats i èxits personals. Aprendre a apreciar-se a un mateix és una peça clau per al desenvolupament saludable, i la granja va proporcionar l'escenari perfecte per a aquest procés d'autodescobriment.

La visita a la Granja de Santa Maria de Palautordera va ser molt més que una excursió típica. Va ser una oportunitat per aprendre, créixer i connectar en un entorn natural. Estem encantats de veure com aquesta experiència continua influint en la cohesió del grup i en el desenvolupament de l'autoestima dels nostres nens i nenes. La natura i l'aprenentatge pràctic sempre tenen un impacte durador, i estem emocionats de veure com aquesta jornada continuarà inspirant-los en el seu camí cap a l'autodescobriment i la fortalesa grupal.






Comentaris