Compartim amb els nostres fillols i les nostres filloles

Ens agrada passar temps amb els nostres fillols i filloles de 1r i oferir-los activitats que siguin educatives i divertides alhora. Algunes de les coses que fem junts inclouen:

  1. - Llegir llibres junts: Ens encanta llegir contes als nostres fillols i filloles per ajudar-los a millorar les seves habilitats de lectura i compartir l'amor per la lectura.


  2. - Jugar a jocs de taula: Ens reunim per jugar a jocs de taula que siguin adequats per a les edats dels nens i que fomentin la cooperació i l'aprenentatge.


  3. - Activitats artístiques: Ens posem a pintar, fer manualitats i altres activitats artístiques junts per estimular la seva creativitat i la seva expressió personal.


  4. - Compartir les festes i tradicions de l'escola.

  1. - Compartir històries i experiències personals: Aprofitem aquest temps per compartir les nostres pròpies històries i experiències personals i fomentar una comprensió mútua més profunda.

Aquestes activitats ens permeten crear vincles forts amb els nostres fillols i filloles de 1r i fomentar el seu creixement i aprenentatge en un entorn d'amistat i suport.

Voleu veure unes quantes fotos de les nostres trobades?

Cliqueu a la imatge



Comentaris